90’S GREEN DRESS FUSSY – L

45.00 лв.

Открийте елегантността на простотата с тази семпла и изчистена минималистична рокля в бледо зелено, произведена в Англия. Тази рокля е идеалният избор за модерната жена, която търси универсалност и стил в едно.

Изработена от висококачествени материали, тази рокля предлага комфорт и изтънченост, докато бледозеленият цвят придава свежест и нежност на визията. Минималистичният дизайн гарантира, че тази рокля е подходяща за различни ситуации – от офис средата до кафе с приятели или дори по-специални събития.

Леката и елегантна, тази рокля е перфектна за дамите, които ценят семплите линии и изчистения стил. Носете я с елегантни обувки и минималистични аксесоари за професионален вид, или я комбинирайте със свободни обувки и ярки аксесоари за по-небрежен, но все пак стилен ансамбъл.

С тази минималистична рокля в бледо зелено, произведена в Англия, вие не само ще изглеждате стилно, но и ще усещате удобството и качеството, което английската мода може да предложи.

Availability: 1 in stock

All our products are single units.
SKU: 240224 Category: Tag:

Във FREA се стремим да предлагаме най-добрите винтидж селекции, които да ви впечатляват и стават незаменими ваши модни избори. Нашата онлайн колекция се обновява постоянно със свежи винтидж находки от 70-те, 80-те, 90-те и 00-те години. Всеки артикул в нашия каталог е избран и селектиран с грижа и внимание, за да ви осигурим най-високо качество.

Винтидж дизайнът е вечен и стилът, който създава, не е подвластен на времето. Избирайки винтидж, вие обогатявате своя моден стил и същевременно се грижите за нашата планета.

Важно е да помните, че всяка винтидж дреха е уникална и идва със своята история. Когато купувате винтидж, вие инвестирате в продукт, който е преживял години и носи следи на времето. Тези артикули са далеч различни от стандартната бърза мода.

С избора на винтидж дрехи, вие правите нещо добро за нашата планета. Втори шанс за дрехите също означава втори избор за вас с усещане за уникалност и качество.

FREA е тук, за да предостави възможност за по-чист и по-зелен начин на обличане, и вярваме, че всеки заслужава шанс за устойчив стил.

Weight 02 kg

Reviews

There are no reviews yet

Add a review
Currently, we are not accepting new reviews
Shopping Cart
Scroll to Top