90’S VINTAGE YELLOW SHIRT – M

40.00 лв.

Потопете се в стила на 90-те с тази очарователна бледожълта блуза, която се отличава с къси ръкави и изящна бродерия по деколтето. Тази блуза е идеалният избор за дамите, които ценят ретро елегантността и женствените детайли.

Изработена от висококачествени материали, тази блуза предлага комфорт и лекота при носене. Бродерията по деколтето добавя един изтънчен и женствен акцент, който подчертава уникалността на дизайна. Бледожълтият цвят придава свежест и лекота на визията, като същевременно осигурява лесно съчетаване с различни стилове и аксесоари.

Availability: 1 in stock

All our products are single units.
SKU: 240245 Category: Tag:

Във FREA се стремим да предлагаме най-добрите винтидж селекции, които да ви впечатляват и стават незаменими ваши модни избори. Нашата онлайн колекция се обновява постоянно със свежи винтидж находки от 70-те, 80-те, 90-те и 00-те години. Всеки артикул в нашия каталог е избран и селектиран с грижа и внимание, за да ви осигурим най-високо качество.

Винтидж дизайнът е вечен и стилът, който създава, не е подвластен на времето. Избирайки винтидж, вие обогатявате своя моден стил и същевременно се грижите за нашата планета.

Важно е да помните, че всяка винтидж дреха е уникална и идва със своята история. Когато купувате винтидж, вие инвестирате в продукт, който е преживял години и носи следи на времето. Тези артикули са далеч различни от стандартната бърза мода.

С избора на винтидж дрехи, вие правите нещо добро за нашата планета. Втори шанс за дрехите също означава втори избор за вас с усещане за уникалност и качество.

FREA е тук, за да предостави възможност за по-чист и по-зелен начин на обличане, и вярваме, че всеки заслужава шанс за устойчив стил.

Weight 02 kg

Reviews

There are no reviews yet

Add a review
Currently, we are not accepting new reviews
Shopping Cart
Scroll to Top