FREA UPCYCLE x NOLITA NO SURFER -XS

39.00 лв.

Проектът FREA UPCYCLE е нашата лична страст и ангажимент. Създадохме тези уникални илюстрации с талантливата артистка София Добрева – nolita.no, които са вдъхновени от водните спортове. Нашата цел е да преобразим дефектите в дрехите и аксесоарите в ефектни и устойчиви творби.

Всеки продукт, с който работим, е уникален. Подбираме внимателно дрехи с дефекти и им вдъхваме нов живот. Този процес включва създаване на индивидуален дизайн върху лицето на всяка дреха. Нашата кауза е да намерим нови домове за всяка една от тях и да радваме хората с техния уникален стил.

Знаем, че текстилната индустрия генерира огромно количество отпадъци, и сме решени да бъдем част от решението. В Европа се изхвърлят над 6 милиона тона текстилни продукти всяка година, и ние искаме да помогнем да се намали този брой.

Нашата мисия не е само да предоставяме стилни и устойчиви продукти, но и да вдъхновяваме други да се присъединят към усилието за по-устойчива модна индустрия. Вярваме, че бъдещето на модата е в устойчивостта, креативността и отговорността към околната среда.

Продължавайте да ни подкрепяте и да споделяте нашата страст за устойчива мода и изкуство!

Наличност: 1 налични

Всички наши продукти са единични бройки.
Код: 2309-75 Категории: , Етикет:

Във FREA се стремим да предлагаме най-добрите винтидж селекции, които да ви впечатляват и стават незаменими ваши модни избори. Нашата онлайн колекция се обновява постоянно със свежи винтидж находки от 70-те, 80-те, 90-те и 00-те години. Всеки артикул в нашия каталог е избран и селектиран с грижа и внимание, за да ви осигурим най-високо качество.

Винтидж дизайнът е вечен и стилът, който създава, не е подвластен на времето. Избирайки винтидж, вие обогатявате своя моден стил и същевременно се грижите за нашата планета.

Важно е да помните, че всяка винтидж дреха е уникална и идва със своята история. Когато купувате винтидж, вие инвестирате в продукт, който е преживял години и носи следи на времето. Тези артикули са далеч различни от стандартната бърза мода.

С избора на винтидж дрехи, вие правите нещо добро за нашата планета. Втори шанс за дрехите също означава втори избор за вас с усещане за уникалност и качество.

FREA е тук, за да предостави възможност за по-чист и по-зелен начин на обличане, и вярваме, че всеки заслужава шанс за устойчив стил

Тегло 0.2 кг

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Количка
Scroll to Top