00’S WHITE DRESS – M

50.00 лв.

Възродете своя стил с тази изключителна бяла рокля от началото на 21-ви век, произведена в Англия от Top Shop.
С релефни цветя по цялата си повърхност, този модел е съчетание на класика и модернизъм.
Роклята е идеален избор за специални случаи или просто за ден, в който искате да се почувствате като центъра на вниманието. Не пропускайте шанса да добавите тази перла в колекцията си.

Всички наши продукти са единични бройки.
Код: 2310-228 Категория: Етикет:

Във FREA се стремим да предлагаме най-добрите винтидж селекции, които да ви впечатляват и стават незаменими ваши модни избори. Нашата онлайн колекция се обновява постоянно със свежи винтидж находки от 70-те, 80-те, 90-те и 00-те години. Всеки артикул в нашия каталог е избран и селектиран с грижа и внимание, за да ви осигурим най-високо качество.

Винтидж дизайнът е вечен и стилът, който създава, не е подвластен на времето. Избирайки винтидж, вие обогатявате своя моден стил и същевременно се грижите за нашата планета.

Важно е да помните, че всяка винтидж дреха е уникална и идва със своята история. Когато купувате винтидж, вие инвестирате в продукт, който е преживял години и носи следи на времето. Тези артикули са далеч различни от стандартната бърза мода.

С избора на винтидж дрехи, вие правите нещо добро за нашата планета. Втори шанс за дрехите също означава втори избор за вас с усещане за уникалност и качество.

FREA е тук, за да предостави възможност за по-чист и по-зелен начин на обличане, и вярваме, че всеки заслужава шанс за устойчив стил.

Отзиви

There are no reviews yet

Add a review
00'S WHITE DRESS - M 00'S WHITE DRESS - M
Rating*
0/5
* Rating is required
Your review
* Review is required
Name
* Name is required
Количка
Scroll to Top