1995 SCANDINAVIAN POST BLAZER IN RED – XL

50.00 лв.

Разбира се, ето предложение за описание на автентичното пощенско червено сако:

Автентично Пощенско Червено Сако – Оригинал от Скандинавските Пощи, 1995 година, Размер XL

Открийте уникалността и историята с това автентично пощенско червено сако, оригинално на скандинавските пощи. Изработено през 1995 година, това сако е идеалният избор за колекционерите и любителите на уникални и исторически дрехи.

Съчетавайки вълна и вискоза, това сако предлага топлина и комфорт, докато поддържа своята елегантна и професионална визия. Червеният цвят е ярък и запомнящ се, като подчертава автентичността и оригиналността на дизайна. В перфектно състояние, това сако е запазило своята красота и качество през годините.

Този размер XL е идеален за тези, които търсят удобство и простор в своето облекло. Носете го като част от вашата ежедневна визия или като специален акцент към вашата колекция. То е идеално за всеки, който цени историята, качеството и уникалността в модата.

С това автентично пощенско червено сако от 1995 година, вие не само ще изглеждате стилно, но и ще носите част от историята на скандинавските пощи.

Изчерпан

Код: 240248 Категория: Етикет:

Във FREA се стремим да предлагаме най-добрите винтидж селекции, които да ви впечатляват и стават незаменими ваши модни избори. Нашата онлайн колекция се обновява постоянно със свежи винтидж находки от 70-те, 80-те, 90-те и 00-те години. Всеки артикул в нашия каталог е избран и селектиран с грижа и внимание, за да ви осигурим най-високо качество.

Винтидж дизайнът е вечен и стилът, който създава, не е подвластен на времето. Избирайки винтидж, вие обогатявате своя моден стил и същевременно се грижите за нашата планета.

Важно е да помните, че всяка винтидж дреха е уникална и идва със своята история. Когато купувате винтидж, вие инвестирате в продукт, който е преживял години и носи следи на времето. Тези артикули са далеч различни от стандартната бърза мода.

С избора на винтидж дрехи, вие правите нещо добро за нашата планета. Втори шанс за дрехите също означава втори избор за вас с усещане за уникалност и качество.

FREA е тук, за да предостави възможност за по-чист и по-зелен начин на обличане, и вярваме, че всеки заслужава шанс за устойчив стил.

Тегло 04 кг

Отзиви

There are no reviews yet

Add a review
1995 SCANDINAVIAN POST BLAZER IN RED - XL 1995 SCANDINAVIAN POST BLAZER IN RED - XL
Rating*
0/5
* Rating is required
Your review
* Review is required
Name
* Name is required
Количка
Scroll to Top