70’s VINTAGE SHIRT DEBENHAMS – XL

60.00 лв.

Тази винтидж риза, произведена в Англия, е наистина уникална и представлява паметник на стилната ера на 70-те години.

Ризата разполага с оригинално и закачливо кулие под яката, което добавя забавен и нестандартен акцент към нейния дизайн.

Произведена в сърцето на Англия, тази риза носи в себе си наследството и стилът на английската модна индустрия.

Ризата представлява истински винтидж дизайн с характерните за епохата детайли и материали.

Изчерпан

Код: 2309-68 Категория: Етикет:

Във FREA се стремим да предлагаме най-добрите винтидж селекции, които да ви впечатляват и стават незаменими ваши модни избори. Нашата онлайн колекция се обновява постоянно със свежи винтидж находки от 70-те, 80-те, 90-те и 00-те години. Всеки артикул в нашия каталог е избран и селектиран с грижа и внимание, за да ви осигурим най-високо качество.

Винтидж дизайнът е вечен и стилът, който създава, не е подвластен на времето. Избирайки винтидж, вие обогатявате своя моден стил и същевременно се грижите за нашата планета.

Важно е да помните, че всяка винтидж дреха е уникална и идва със своята история. Когато купувате винтидж, вие инвестирате в продукт, който е преживял години и носи следи на времето. Тези артикули са далеч различни от стандартната бърза мода.

С избора на винтидж дрехи, вие правите нещо добро за нашата планета. Втори шанс за дрехите също означава втори избор за вас с усещане за уникалност и качество.

FREA е тук, за да предостави възможност за по-чист и по-зелен начин на обличане, и вярваме, че всеки заслужава шанс за устойчив стил

Тегло 0.3 кг

Отзиви

There are no reviews yet

Add a review
70's VINTAGE SHIRT DEBENHAMS - XL 70's VINTAGE SHIRT DEBENHAMS - XL
Rating*
0/5
* Rating is required
Your review
* Review is required
Name
* Name is required
Количка
Scroll to Top