80’S BLACK SWEATER WITH EMBROIDERY – “AKAL” S/M

45.00 лв.

Черен дамски винтидж пуловер: Този черен винтидж пуловер е истинска находка от миналото и представлява символ на стил и индивидуалност.

Пуловерът е украсен с изящна бродерия, която придава на него уникален и артистичен вид.

Добавете този черен дамски винтидж пуловер с бродерия към вашата гардеробна колекция и се наслаждавайте на стил, индивидуалност и уникалния облик, който той предоставя. Този пуловер е показател на ретро шик и ще ви направи изключително стилни и уверени.

Наличност: 1 налични

Всички наши продукти са единични бройки.
Код: 2309-88 Категория: Етикет:

Във FREA се стремим да предлагаме най-добрите винтидж селекции, които да ви впечатляват и стават незаменими ваши модни избори. Нашата онлайн колекция се обновява постоянно със свежи винтидж находки от 70-те, 80-те, 90-те и 00-те години. Всеки артикул в нашия каталог е избран и селектиран с грижа и внимание, за да ви осигурим най-високо качество.

Винтидж дизайнът е вечен и стилът, който създава, не е подвластен на времето. Избирайки винтидж, вие обогатявате своя моден стил и същевременно се грижите за нашата планета.

Важно е да помните, че всяка винтидж дреха е уникална и идва със своята история. Когато купувате винтидж, вие инвестирате в продукт, който е преживял години и носи следи на времето. Тези артикули са далеч различни от стандартната бърза мода.

С избора на винтидж дрехи, вие правите нещо добро за нашата планета. Втори шанс за дрехите също означава втори избор за вас с усещане за уникалност и качество.

FREA е тук, за да предостави възможност за по-чист и по-зелен начин на обличане, и вярваме, че всеки заслужава шанс за устойчив стил

Тегло 0.2 кг

Отзиви

There are no reviews yet

Add a review
Currently, we are not accepting new reviews
Количка
Scroll to Top