80’S FLORAL SHIRT – XL

50.00 лв.

Разкрасете деня си с тази изискана дамска риза с флорален принт, произведена във Великобритания през 80-те години. В перфектно състояние и със стил, който издържа теста на времето, този артикул е истинско съкровище във всяка винтидж колекция.
Флоралният принт добавя нотка женственост и лекота. Ризата може да бъде комбинирана с широка гама от дрехи, като винаги гарантира стилна и завършена визия.
Със своя уникален дизайн и внимание към детайла, този артикул представлява истинско модно вдъхновение от миналото. Не пропускайте да го добавите към вашата колекция.

Всички наши продукти са единични бройки.
Код: 2310-262 Категория: Етикет:

Във FREA се стремим да предлагаме най-добрите винтидж селекции, които да ви впечатляват и стават незаменими ваши модни избори. Нашата онлайн колекция се обновява постоянно със свежи винтидж находки от 70-те, 80-те, 90-те и 00-те години. Всеки артикул в нашия каталог е избран и селектиран с грижа и внимание, за да ви осигурим най-високо качество.

Винтидж дизайнът е вечен и стилът, който създава, не е подвластен на времето. Избирайки винтидж, вие обогатявате своя моден стил и същевременно се грижите за нашата планета.

Важно е да помните, че всяка винтидж дреха е уникална и идва със своята история. Когато купувате винтидж, вие инвестирате в продукт, който е преживял години и носи следи на времето. Тези артикули са далеч различни от стандартната бърза мода.

С избора на винтидж дрехи, вие правите нещо добро за нашата планета. Втори шанс за дрехите също означава втори избор за вас с усещане за уникалност и качество.

FREA е тук, за да предостави възможност за по-чист и по-зелен начин на обличане, и вярваме, че всеки заслужава шанс за устойчив стил.

Отзиви

There are no reviews yet

Add a review
Currently, we are not accepting new reviews
Количка
Scroll to Top