80’S LIGHT BLUE SHIRT – XL

50.00 лв.

Бледосиня Риза от 80-те, Произведена в Англия – Класика с Автентичен Акцент

Открийте изтънчеността и стилната елегантност с тази бледосиня риза от 80-те, произведена в Англия. В перфектно състояние, тази риза е идеалният избор за дамите, които ценят класическата мода и качеството на английското производство.

Тази риза се отличава със своята нежна бледосиня нюанса, която придава един спокоен и изискан вид. Автентичното копче добавя уникален и изтънчен елемент към дизайна, подчертавайки вниманието към детайла и качеството, характерни за английската мода.

Тази риза е перфектна за различни поводи – от официални срещи до ежедневни излизания. Носете я с елегантни панталони или пола за професионален вид, или я комбинирайте с дънки за по-небрежен, но все пак стилен ансамбъл. Тя е идеална за всяка дама, която иска да заяви своя стил и да се открои с класическа елегантност.

С тази бледосиня риза от 80-те, произведена в Англия, вие не само ще изглеждате безупречно, но и ще усещате качеството и изтънчеността, които само английската мода може да предложи.

Наличност: 1 налични

Всички наши продукти са единични бройки.
Код: 240227 Категория: Етикет:

Във FREA се стремим да предлагаме най-добрите винтидж селекции, които да ви впечатляват и стават незаменими ваши модни избори. Нашата онлайн колекция се обновява постоянно със свежи винтидж находки от 70-те, 80-те, 90-те и 00-те години. Всеки артикул в нашия каталог е избран и селектиран с грижа и внимание, за да ви осигурим най-високо качество.

Винтидж дизайнът е вечен и стилът, който създава, не е подвластен на времето. Избирайки винтидж, вие обогатявате своя моден стил и същевременно се грижите за нашата планета.

Важно е да помните, че всяка винтидж дреха е уникална и идва със своята история. Когато купувате винтидж, вие инвестирате в продукт, който е преживял години и носи следи на времето. Тези артикули са далеч различни от стандартната бърза мода.

С избора на винтидж дрехи, вие правите нещо добро за нашата планета. Втори шанс за дрехите също означава втори избор за вас с усещане за уникалност и качество.

FREA е тук, за да предостави възможност за по-чист и по-зелен начин на обличане, и вярваме, че всеки заслужава шанс за устойчив стил.

Тегло 02 кг

Отзиви

There are no reviews yet

Add a review
Currently, we are not accepting new reviews
Количка
Scroll to Top