80’S RED SHIRT – XXL

45.00 лв.

Тази дамска риза от 80-те години е точно за вас. Изработена в размер XXL и в тъмно червено, тя е идеалният акцент за всеки гардероб.
Флоралните елементи по ризата добавят богатство и сложност на дизайна, като правят визията интересна и уникална.
Червеният цвят е изразителен, като позволява на ризата да се открои, независимо дали я носите с панталони, пола или дори дънки.
Великолепната кройка и размер XXL осигуряват отлично прилягане и свобода на движение.

Налично за предварителни продажби

Всички наши продукти са единични бройки.
Код: 2310-267 Категория: Етикет:

Във FREA се стремим да предлагаме най-добрите винтидж селекции, които да ви впечатляват и стават незаменими ваши модни избори. Нашата онлайн колекция се обновява постоянно със свежи винтидж находки от 70-те, 80-те, 90-те и 00-те години. Всеки артикул в нашия каталог е избран и селектиран с грижа и внимание, за да ви осигурим най-високо качество.

Винтидж дизайнът е вечен и стилът, който създава, не е подвластен на времето. Избирайки винтидж, вие обогатявате своя моден стил и същевременно се грижите за нашата планета.

Важно е да помните, че всяка винтидж дреха е уникална и идва със своята история. Когато купувате винтидж, вие инвестирате в продукт, който е преживял години и носи следи на времето. Тези артикули са далеч различни от стандартната бърза мода.

С избора на винтидж дрехи, вие правите нещо добро за нашата планета. Втори шанс за дрехите също означава втори избор за вас с усещане за уникалност и качество.

FREA е тук, за да предостави възможност за по-чист и по-зелен начин на обличане, и вярваме, че всеки заслужава шанс за устойчив стил.

Отзиви

There are no reviews yet

Add a review
Currently, we are not accepting new reviews
Количка
Scroll to Top