80’S RED SWEATER PARAMOUR EXCLUSIVE COLLECTION

50.00 лв.

Този пуловер в червено с бродерия носи със себе си духа на 80-те години и е символ на стил и насталгия.

Пуловерът е изработен от висококачествени естествени материи, включително лен, вискоза и памук, което гарантира комфорт и дишаемост.

Разполага с изящна бродерия, която добавя изразителен акцент към неговия дизайн.

Червеният цвят на пуловера е жив и страстен, предоставяйки на вашия облик нотка на енергия и стил.

Този пуловер обединява комфорт и елегантност, като предоставя уникален стил за всяка обстановка.

Добавете този винтидж пуловер от 80-те години в червено с бродерия от естествени материи към вашата гардеробна колекция и се насладете на стил, комфорт и изразителност. Той представлява съчетание на ретро стил и качество, което прави вашия облик неповторим.

Наличност: 1 налични

Всички наши продукти са единични бройки.
Код: 2309-64 Категория: Етикет:

Във FREA се стремим да предлагаме най-добрите винтидж селекции, които да ви впечатляват и стават незаменими ваши модни избори. Нашата онлайн колекция се обновява постоянно със свежи винтидж находки от 70-те, 80-те, 90-те и 00-те години. Всеки артикул в нашия каталог е избран и селектиран с грижа и внимание, за да ви осигурим най-високо качество.

Винтидж дизайнът е вечен и стилът, който създава, не е подвластен на времето. Избирайки винтидж, вие обогатявате своя моден стил и същевременно се грижите за нашата планета.

Важно е да помните, че всяка винтидж дреха е уникална и идва със своята история. Когато купувате винтидж, вие инвестирате в продукт, който е преживял години и носи следи на времето. Тези артикули са далеч различни от стандартната бърза мода.

С избора на винтидж дрехи, вие правите нещо добро за нашата планета. Втори шанс за дрехите също означава втори избор за вас с усещане за уникалност и качество.

FREA е тук, за да предостави възможност за по-чист и по-зелен начин на обличане, и вярваме, че всеки заслужава шанс за устойчив стил

Тегло 0.3 кг

Отзиви

There are no reviews yet

Add a review
Currently, we are not accepting new reviews
Количка
Scroll to Top