80’S SHIRT “IN MODA” – S

40.00 лв.

Излъчвайте класа и елегантност с нашата дамска черна риза, изработена от иновативна смес от район и ацетат.
Този избор на материали не само гарантира мекота и удобство, но и предлага изключителна издръжливост и дълготрайност.
Ризата е идеална както за официални, така и за ежедневни случаи, като е лесна за съчетаване с разнообразни стилове и аксесоари.

Всички наши продукти са единични бройки.
Код: 2310-246 Категория: Етикет:

Във FREA се стремим да предлагаме най-добрите винтидж селекции, които да ви впечатляват и стават незаменими ваши модни избори. Нашата онлайн колекция се обновява постоянно със свежи винтидж находки от 70-те, 80-те, 90-те и 00-те години. Всеки артикул в нашия каталог е избран и селектиран с грижа и внимание, за да ви осигурим най-високо качество.

Винтидж дизайнът е вечен и стилът, който създава, не е подвластен на времето. Избирайки винтидж, вие обогатявате своя моден стил и същевременно се грижите за нашата планета.

Важно е да помните, че всяка винтидж дреха е уникална и идва със своята история. Когато купувате винтидж, вие инвестирате в продукт, който е преживял години и носи следи на времето. Тези артикули са далеч различни от стандартната бърза мода.

С избора на винтидж дрехи, вие правите нещо добро за нашата планета. Втори шанс за дрехите също означава втори избор за вас с усещане за уникалност и качество.

FREA е тук, за да предостави възможност за по-чист и по-зелен начин на обличане, и вярваме, че всеки заслужава шанс за устойчив стил.

Отзиви

There are no reviews yet

Add a review
80'S SHIRT "IN MODA" - S 80'S SHIRT "IN MODA" - S
Rating*
0/5
* Rating is required
Your review
* Review is required
Name
* Name is required
Количка
Scroll to Top