80’S VINTAGE BLAZER LUISA SPAGNOLI – S

50.00 лв.

Винтидж сакото в син цвят, произведено в Италия, е символ на изисканост и стил. Този модел излъчва класа и изтънченост във всяка обстановка.

Сакото е произведено в Италия – страната, известна с майсторството си в областта на модата и текстила. Това гарантира високо качество и изработка на продукта.

Изработено от сто процента вълна, сакото предоставя топлина и комфорт, които са неизменни за студените месеци.

Уникалната детайлност на сакото идва от златните копчета, които придават на него нотка на роскош и елегантност.

Добавете това винтидж сако в син цвят към вашия гардероб, за да придадете на вашите облекла изключителна класа и стил. Този продукт представлява съчетание на италианско изкуство и вълнен комфорт

Изчерпан

Код: 2309-58 Категория: Етикет:

Във FREA се стремим да предлагаме най-добрите винтидж селекции, които да ви впечатляват и стават незаменими ваши модни избори. Нашата онлайн колекция се обновява постоянно със свежи винтидж находки от 70-те, 80-те, 90-те и 00-те години. Всеки артикул в нашия каталог е избран и селектиран с грижа и внимание, за да ви осигурим най-високо качество.

Винтидж дизайнът е вечен и стилът, който създава, не е подвластен на времето. Избирайки винтидж, вие обогатявате своя моден стил и същевременно се грижите за нашата планета.

Важно е да помните, че всяка винтидж дреха е уникална и идва със своята история. Когато купувате винтидж, вие инвестирате в продукт, който е преживял години и носи следи на времето. Тези артикули са далеч различни от стандартната бърза мода.

С избора на винтидж дрехи, вие правите нещо добро за нашата планета. Втори шанс за дрехите също означава втори избор за вас с усещане за уникалност и качество.

FREA е тук, за да предостави възможност за по-чист и по-зелен начин на обличане, и вярваме, че всеки заслужава шанс за устойчив стил

Тегло 0.4 кг

Отзиви

There are no reviews yet

Add a review
80'S VINTAGE BLAZER LUISA SPAGNOLI - S 80'S VINTAGE BLAZER LUISA SPAGNOLI - S
Rating*
0/5
* Rating is required
Your review
* Review is required
Name
* Name is required
Количка
Scroll to Top