80’s VINTAGE CARDIGAN BLARNEY WOOLLEN MILLS – S

80.00 лв.

Изискана винтидж жилетка размер S. Тази вълнена жилетка в бордо цвят е истинска визия на изисканост и стил. Носете я с гордост, като допълнение към вашия гардероб.

Произведена в сърцето на Ирландия, тази жилетка носи със себе си богата история и майсторство на текстилната индустрия.

Жилетката е изработена от висококачествена вълна, която осигурява топлина и комфорт през студените месеци.

Цветът на жилетката, бордо, е изразителен и вдъхновяващ, позволявайки ви да създадете стилен облик.

Тази жилетка съчетава винтидж шик с модерни детайли, като предоставя уникален стил.

Добавете таза винтидж вълнена жилетка в бордо, произведена в Ирландия, към вашата гардеробна колекция, за да се наслаждавате на топлина и стил през студените дни. Тя представлява символ на майсторство и изисканост, които съчетават неповторимия ирландски дух.

Наличност: 1 налични

Всички наши продукти са единични бройки.
Код: 2309-62 Категория: Етикет:

Във FREA се стремим да предлагаме най-добрите винтидж селекции, които да ви впечатляват и стават незаменими ваши модни избори. Нашата онлайн колекция се обновява постоянно със свежи винтидж находки от 70-те, 80-те, 90-те и 00-те години. Всеки артикул в нашия каталог е избран и селектиран с грижа и внимание, за да ви осигурим най-високо качество.

Винтидж дизайнът е вечен и стилът, който създава, не е подвластен на времето. Избирайки винтидж, вие обогатявате своя моден стил и същевременно се грижите за нашата планета.

Важно е да помните, че всяка винтидж дреха е уникална и идва със своята история. Когато купувате винтидж, вие инвестирате в продукт, който е преживял години и носи следи на времето. Тези артикули са далеч различни от стандартната бърза мода.

С избора на винтидж дрехи, вие правите нещо добро за нашата планета. Втори шанс за дрехите също означава втори избор за вас с усещане за уникалност и качество.

FREA е тук, за да предостави възможност за по-чист и по-зелен начин на обличане, и вярваме, че всеки заслужава шанс за устойчив стил

Тегло 0.3 кг

Отзиви

There are no reviews yet

Add a review
Currently, we are not accepting new reviews
Количка
Scroll to Top