80’s VINTAGE FLORAL VEST – M/L

50.00 лв.

Този флорален винтидж елек е символ на неповторим стил и индивидуалност. Той представлява съчетание на винтидж шарм и цветни мотиви.

Елекът разполага с живописен флорален дизайн, който придава свежест и женственост на неговия облик.

С универсален размер, този елек подходящ за различни фигури и предоставя комфорт и стил.

Елекът е вдъхновен от винтидж модата и представлява уникален аксесоар към вашия стил.

Цветните мотиви придават на елека жизненост и го правят подходящ за различни поводи.

Добавете този уникален флорален винтидж елек към вашата гардеробна колекция и се наслаждавайте на стила и красотата, които той предоставя. Този елек е израз на индивидуалност и женственост и ще добави уникален акцент към вашите облекла.

Изчерпан

Код: 2309-72 Категория: Етикет:

Във FREA се стремим да предлагаме най-добрите винтидж селекции, които да ви впечатляват и стават незаменими ваши модни избори. Нашата онлайн колекция се обновява постоянно със свежи винтидж находки от 70-те, 80-те, 90-те и 00-те години. Всеки артикул в нашия каталог е избран и селектиран с грижа и внимание, за да ви осигурим най-високо качество.

Винтидж дизайнът е вечен и стилът, който създава, не е подвластен на времето. Избирайки винтидж, вие обогатявате своя моден стил и същевременно се грижите за нашата планета.

Важно е да помните, че всяка винтидж дреха е уникална и идва със своята история. Когато купувате винтидж, вие инвестирате в продукт, който е преживял години и носи следи на времето. Тези артикули са далеч различни от стандартната бърза мода.

С избора на винтидж дрехи, вие правите нещо добро за нашата планета. Втори шанс за дрехите също означава втори избор за вас с усещане за уникалност и качество.

FREA е тук, за да предостави възможност за по-чист и по-зелен начин на обличане, и вярваме, че всеки заслужава шанс за устойчив стил

Тегло 0.2 кг

Отзиви

There are no reviews yet

Add a review
80's VINTAGE FLORAL VEST - M/L 80's VINTAGE FLORAL VEST - M/L
Rating*
0/5
* Rating is required
Your review
* Review is required
Name
* Name is required
Количка
Scroll to Top