80’S VINTAGE SHIRT IN WHITE WITH COLOURFUL ELEMENTS – L

40.00 лв.

Тази риза представлява елегантен винтидж стил в бяло с декоративни цветни елементи и копчета и е подходяща за размер L.
Добавете таза винтидж риза в бяло с цветни елементи и копчета, произведена в Англия, към вашата гардеробна колекция и се наслаждавайте на уникалния стил и изразителност. Тя е подходяща за различни поводи и сезони и ще ви направи стилни и елегантни.

Изчерпан

Код: 2309-124 Категория: Етикет:

Във FREA се стремим да предлагаме най-добрите винтидж селекции, които да ви впечатляват и стават незаменими ваши модни избори. Нашата онлайн колекция се обновява постоянно със свежи винтидж находки от 70-те, 80-те, 90-те и 00-те години. Всеки артикул в нашия каталог е избран и селектиран с грижа и внимание, за да ви осигурим най-високо качество.

Винтидж дизайнът е вечен и стилът, който създава, не е подвластен на времето. Избирайки винтидж, вие обогатявате своя моден стил и същевременно се грижите за нашата планета.

Важно е да помните, че всяка винтидж дреха е уникална и идва със своята история. Когато купувате винтидж, вие инвестирате в продукт, който е преживял години и носи следи на времето. Тези артикули са далеч различни от стандартната бърза мода.

С избора на винтидж дрехи, вие правите нещо добро за нашата планета. Втори шанс за дрехите също означава втори избор за вас с усещане за уникалност и качество.

FREA е тук, за да предостави възможност за по-чист и по-зелен начин на обличане, и вярваме, че всеки заслужава шанс за устойчив стил

Тегло 0.2 кг

Отзиви

There are no reviews yet

Add a review
Currently, we are not accepting new reviews
Количка
Scroll to Top