80’S WOOL VINTAGE SKIRT – L

60.00 лв.

Обогатете своя стил с тази вълнена винтидж пола, която разказва историята си в Югославия. Тази пола представлява синтез на вълнен комфорт и цветна индивидуалност, която съчетава носталгията за минали времена с модерния моден вкус.

Със своите живописни цветни елементи, тази винтидж пола предоставя оживена и ярка визия, която изразява уникалността на вашия стил. Нейната вълнена текстура я прави подходяща за хладните дни и сезони, като същевременно ви осигурява топлина и комфорт.

Произведена в Югославия, тази винтидж пола носи в себе си наследството на качеството и ръчната изработка от този период. Тя не е просто дреха, а история, която може да бъде част от вашата модна приказка.

Добавете тази винтидж пола с цветни елементи от вълна към вашата гардеробна колекция и създайте облик, който ще впечатли и вдъхнови околните. Тя е символ на индивидуалност и красота, които надживяват времето

Наличност: 1 налични

Всички наши продукти са единични бройки.
Код: 2309-20 Категория: Етикет:

Във FREA се стремим да предлагаме най-добрите винтидж селекции, които да ви впечатляват и стават незаменими ваши модни избори. Нашата онлайн колекция се обновява постоянно със свежи винтидж находки от 70-те, 80-те, 90-те и 00-те години. Всеки артикул в нашия каталог е избран и селектиран с грижа и внимание, за да ви осигурим най-високо качество.

Винтидж дизайнът е вечен и стилът, който създава, не е подвластен на времето. Избирайки винтидж, вие обогатявате своя моден стил и същевременно се грижите за нашата планета.

Важно е да помните, че всяка винтидж дреха е уникална и идва със своята история. Когато купувате винтидж, вие инвестирате в продукт, който е преживял години и носи следи на времето. Тези артикули са далеч различни от стандартната бърза мода.

С избора на винтидж дрехи, вие правите нещо добро за нашата планета. Втори шанс за дрехите също означава втори избор за вас с усещане за уникалност и качество.

FREA е тук, за да предостави възможност за по-чист и по-зелен начин на обличане, и вярваме, че всеки заслужава шанс за устойчив стил

Тегло 0.2 кг

Отзиви

There are no reviews yet

Add a review
80'S WOOL VINTAGE SKIRT - L 80'S WOOL VINTAGE SKIRT - L
Rating*
0/5
* Rating is required
Your review
* Review is required
Name
* Name is required
Количка
Scroll to Top