90’S BLACK LEATHER SKIRT NANCY CAVALLY PARIS – S

90.00 лв.

Представяме ви едно изключително стилно и смело модно творение – асиметричната черна кожена пола от Nancy Cavally, произведена в самото сърце на модата, Ню Йорк. Тази пола е идеалният избор за дамите, които искат да добавят към своя гардероб елемент на градски шик и съвременна елегантност.

Изработена от висококачествена кожа, тази пола се отличава със своята уникална асиметрична кройка, която придава динамичен и модерен вид. Сребърните копчета не само добавят функционален елемент, но и служат като стилен акцент, подчертаващ изтънчения вкус и внимание към детайла.

Носете тази пола с високи обувки за елегантен вечерен изглед или съчетайте с плоски обувки за по-небрежен, но все пак стилен дневен ансамбъл. Тя е перфектна за всякакви събития, от официални мероприятия до коктейлни вечери, където искате да заявите своя уникален и смел стил.

С тази асиметрична черна кожена пола от Nancy Cavally, вие не само ще изглеждате безупречно, но и ще усещате духа на Ню Йорк – града, който никога не спи, и модата, която винаги се променя.

Наличност: 1 налични

Всички наши продукти са единични бройки.
Код: 240211 Категория:

Във FREA се стремим да предлагаме най-добрите винтидж селекции, които да ви впечатляват и стават незаменими ваши модни избори. Нашата онлайн колекция се обновява постоянно със свежи винтидж находки от 70-те, 80-те, 90-те и 00-те години. Всеки артикул в нашия каталог е избран и селектиран с грижа и внимание, за да ви осигурим най-високо качество.

Винтидж дизайнът е вечен и стилът, който създава, не е подвластен на времето. Избирайки винтидж, вие обогатявате своя моден стил и същевременно се грижите за нашата планета.

Важно е да помните, че всяка винтидж дреха е уникална и идва със своята история. Когато купувате винтидж, вие инвестирате в продукт, който е преживял години и носи следи на времето. Тези артикули са далеч различни от стандартната бърза мода.

С избора на винтидж дрехи, вие правите нещо добро за нашата планета. Втори шанс за дрехите също означава втори избор за вас с усещане за уникалност и качество.

FREA е тук, за да предостави възможност за по-чист и по-зелен начин на обличане, и вярваме, че всеки заслужава шанс за устойчив стил.

Тегло 02 кг

Отзиви

There are no reviews yet

Add a review
Currently, we are not accepting new reviews
Количка
Scroll to Top