90’S BLAZER – M/L

30.00 лв.

Стил и удобство се съчетават в това уникално дамско сиво сако, произведено в Обединеното Кралство.
Създадено от 32% вълна, това сако е идеалното решение за тези, които търсят класа и комфорт в едно.
Уникалната кройка на сакото прави модела не само атрактивен, но и универсален, подходящ за различни случаи – от делови срещи до коктейлни вечери.
Дизайнът е класически, но с модерен прочит, което гарантира, че ще оставите впечатление, независимо къде се появите.
Допълнително, съдържанието на вълна в материала осигурява топлина и устойчивост на износване, делайки го идеалния избор за по-хладните месеци.

Всички наши продукти са единични бройки.
Код: 2310-264 Категория: Етикет:

Във FREA се стремим да предлагаме най-добрите винтидж селекции, които да ви впечатляват и стават незаменими ваши модни избори. Нашата онлайн колекция се обновява постоянно със свежи винтидж находки от 70-те, 80-те, 90-те и 00-те години. Всеки артикул в нашия каталог е избран и селектиран с грижа и внимание, за да ви осигурим най-високо качество.

Винтидж дизайнът е вечен и стилът, който създава, не е подвластен на времето. Избирайки винтидж, вие обогатявате своя моден стил и същевременно се грижите за нашата планета.

Важно е да помните, че всяка винтидж дреха е уникална и идва със своята история. Когато купувате винтидж, вие инвестирате в продукт, който е преживял години и носи следи на времето. Тези артикули са далеч различни от стандартната бърза мода.

С избора на винтидж дрехи, вие правите нещо добро за нашата планета. Втори шанс за дрехите също означава втори избор за вас с усещане за уникалност и качество.

FREA е тук, за да предостави възможност за по-чист и по-зелен начин на обличане, и вярваме, че всеки заслужава шанс за устойчив стил.

Отзиви

There are no reviews yet

Add a review
Currently, we are not accepting new reviews
Количка
Scroll to Top