90’S GREEN SKIRT – L

60.00 лв.

Дълга зелена рокля с черно каре и къси ръкави, изработена изцяло от висококачествена вискоза.
Тази рокля съчетава уникален дизайн и изключителен комфорт, като предоставя комбинация от стил и свобода на движение.
Нейният зелен цвят и черно каре я правят подходяща за различни поводи – от ежедневни облекла до по-официални събития. С вискозата като материал, роклята е мека и приятна за носене, като предлага изключителен комфорт през целия ден.

Наличност: 1 налични

Всички наши продукти са единични бройки.
Код: 2309-196 Категория: Етикет:

Във FREA се стремим да предлагаме най-добрите винтидж селекции, които да ви впечатляват и стават незаменими ваши модни избори. Нашата онлайн колекция се обновява постоянно със свежи винтидж находки от 70-те, 80-те, 90-те и 00-те години. Всеки артикул в нашия каталог е избран и селектиран с грижа и внимание, за да ви осигурим най-високо качество.

Винтидж дизайнът е вечен и стилът, който създава, не е подвластен на времето. Избирайки винтидж, вие обогатявате своя моден стил и същевременно се грижите за нашата планета.

Важно е да помните, че всяка винтидж дреха е уникална и идва със своята история. Когато купувате винтидж, вие инвестирате в продукт, който е преживял години и носи следи на времето. Тези артикули са далеч различни от стандартната бърза мода.

С избора на винтидж дрехи, вие правите нещо добро за нашата планета. Втори шанс за дрехите също означава втори избор за вас с усещане за уникалност и качество.

FREA е тук, за да предостави възможност за по-чист и по-зелен начин на обличане, и вярваме, че всеки заслужава шанс за устойчив стил.

Отзиви

There are no reviews yet

Add a review
90'S GREEN SKIRT - L 90'S GREEN SKIRT - L
Rating*
0/5
* Rating is required
Your review
* Review is required
Name
* Name is required
Количка
Scroll to Top