90’S GREEN VEST

40.00 лв.

Открийте уникалността и топлината на нашия ръчно плетен елек в наситено тъмнозелено. Този изключителен артикул е истинско произведение на изкуството, съчетаващо в себе си традиционните техники на плетене с модерен и стилен дизайн. Едрата плетка не само придава обем и характер на елека, но и осигурява неповторим комфорт и топлина през студените дни.

Всяко едно от автентичните копчета е избрано с внимание, за да допълни естествената красота на зелената вълна. Те добавят елегантен акцент и удобство при обличане, като същевременно подчертават уникалния характер на елека.

Този елек е идеален за дами, които ценят ръчната работа и искат да добавят към своя гардероб нещо специално и различно. Носете го върху лека риза или топ за добавена топлина и стил, или го комбинирайте с вашите любими дънки за по-небрежен, но все пак впечатляващ вид.

В този елек вие не само ще изглеждате страхотно, но и ще усещате топлината и грижата, вложена във всяка една плетка. Той е не просто дреха, а символ на уют и индивидуалност.

Наличност: 1 налични

Всички наши продукти са единични бройки.
Код: 240203 Категория:

Във FREA се стремим да предлагаме най-добрите винтидж селекции, които да ви впечатляват и стават незаменими ваши модни избори. Нашата онлайн колекция се обновява постоянно със свежи винтидж находки от 70-те, 80-те, 90-те и 00-те години. Всеки артикул в нашия каталог е избран и селектиран с грижа и внимание, за да ви осигурим най-високо качество.

Винтидж дизайнът е вечен и стилът, който създава, не е подвластен на времето. Избирайки винтидж, вие обогатявате своя моден стил и същевременно се грижите за нашата планета.

Важно е да помните, че всяка винтидж дреха е уникална и идва със своята история. Когато купувате винтидж, вие инвестирате в продукт, който е преживял години и носи следи на времето. Тези артикули са далеч различни от стандартната бърза мода.

С избора на винтидж дрехи, вие правите нещо добро за нашата планета. Втори шанс за дрехите също означава втори избор за вас с усещане за уникалност и качество.

FREA е тук, за да предостави възможност за по-чист и по-зелен начин на обличане, и вярваме, че всеки заслужава шанс за устойчив стил.

Тегло 03 кг

Отзиви

There are no reviews yet

Add a review
Currently, we are not accepting new reviews
Количка
Scroll to Top