90’S MODELIA SHIRT SCANDINAVIAN – XL

50.00 лв.

Открийте уникалния стил на Севера с тази скандинавска риза от 90-те, която се представя в перфектно състояние. Тази риза е идеалният избор за любителите на скандинавската мода и винтидж стила.

Съхранена в безупречно състояние, тази риза отразява качеството и издръжливостта, характерни за скандинавските дрехи. Дизайнът от 90-те предлага класически и времеизпитан вид, който лесно се съчетава с различни стилове и аксесоари.

Тази риза е перфектна за различни поводи – от ежедневно носене до специални събития. Носете я с увереност, знаят, че сте направили избор, който е не само стилен, но и отговорен към околната среда. Тя е идеална за всеки, който цени скандинавската мода и иска да се открои с винтидж елегантност.

Наличност: 1 налични

Всички наши продукти са единични бройки.
Код: 240283 Категория: Етикети: ,

Във FREA се стремим да предлагаме най-добрите винтидж селекции, които да ви впечатляват и стават незаменими ваши модни избори. Нашата онлайн колекция се обновява постоянно със свежи винтидж находки от 70-те, 80-те, 90-те и 00-те години. Всеки артикул в нашия каталог е избран и селектиран с грижа и внимание, за да ви осигурим най-високо качество.

Винтидж дизайнът е вечен и стилът, който създава, не е подвластен на времето. Избирайки винтидж, вие обогатявате своя моден стил и същевременно се грижите за нашата планета.

Важно е да помните, че всяка винтидж дреха е уникална и идва със своята история. Когато купувате винтидж, вие инвестирате в продукт, който е преживял години и носи следи на времето. Тези артикули са далеч различни от стандартната бърза мода.

С избора на винтидж дрехи, вие правите нещо добро за нашата планета. Втори шанс за дрехите също означава втори избор за вас с усещане за уникалност и качество.

FREA е тук, за да предостави възможност за по-чист и по-зелен начин на обличане, и вярваме, че всеки заслужава шанс за устойчив стил.

Тегло 02 кг

Отзиви

There are no reviews yet

Add a review
90'S MODELIA SHIRT SCANDINAVIAN - XL 90'S MODELIA SHIRT SCANDINAVIAN - XL
Rating*
0/5
* Rating is required
Your review
* Review is required
Name
* Name is required
Количка
Scroll to Top