90’S NAVY BLUE BLAZER SOILI – 38 SIZE

50.00 лв.

Разбира се, ето предложение за описание на сакото с тъмносин цвят и плюшена яка от Финландия:

Сако с Тъмносин Цвят и Плюшена Яка – Автентичен Скандинавски Дизайн от Финландия

Открийте елегантността и стила на северната мода с това уникално сако с тъмносин цвят и плюшена яка, произведено във Финландия. Това сако е идеалният избор за тези, които ценят качеството и оригиналността на скандинавския дизайн.

Изработено от висококачествени материали, това сако предлага комфорт и издръжливост, докато тъмносиният цвят и плюшената яка добавят един изискан и луксозен акцент към визията. Автентичните копчета подчертават вниманието към детайла и качеството на изработка.

Това сако е перфектно за различни поводи – от официални срещи до елегантни вечерни излизания. Носете го с увереност, знаят, че сте направили избор, който е не само стилен, но и отразява вашата индивидуалност и любов към уникалната мода.

С това сако с тъмносин цвят и плюшена яка, автентични копчета и скандинавски дизайн от Финландия, вие не само ще изглеждате стилно, но и ще усещате комфорта и качеството на скандинавската мода.

Наличност: 1 налични

Всички наши продукти са единични бройки.
Код: 240271 Категория: Етикети: ,

Във FREA се стремим да предлагаме най-добрите винтидж селекции, които да ви впечатляват и стават незаменими ваши модни избори. Нашата онлайн колекция се обновява постоянно със свежи винтидж находки от 70-те, 80-те, 90-те и 00-те години. Всеки артикул в нашия каталог е избран и селектиран с грижа и внимание, за да ви осигурим най-високо качество.

Винтидж дизайнът е вечен и стилът, който създава, не е подвластен на времето. Избирайки винтидж, вие обогатявате своя моден стил и същевременно се грижите за нашата планета.

Важно е да помните, че всяка винтидж дреха е уникална и идва със своята история. Когато купувате винтидж, вие инвестирате в продукт, който е преживял години и носи следи на времето. Тези артикули са далеч различни от стандартната бърза мода.

С избора на винтидж дрехи, вие правите нещо добро за нашата планета. Втори шанс за дрехите също означава втори избор за вас с усещане за уникалност и качество.

FREA е тук, за да предостави възможност за по-чист и по-зелен начин на обличане, и вярваме, че всеки заслужава шанс за устойчив стил.

Тегло 02 кг

Отзиви

There are no reviews yet

Add a review
Currently, we are not accepting new reviews
Количка
Scroll to Top