90’S SCANDINAVIAN FLORAL SHIRT NIKI BY POLA – XL

50.00 лв.

Открийте елегантността и свежестта на северната мода с тази бяла риза със скандинавски дизайн от Финландия, украсена със сини цветя. Тази риза е идеалният избор за тези, които ценят качеството, изтънчеността и уникалността на скандинавския дизайн.

Изработена от висококачествени материали, тази риза предлага комфорт и издръжливост, докато сините цветя на бял фон добавят един изискан и артистичен акцент към визията. Стилът на ризата е съвременен, но същевременно отразява класическата скандинавска естетика.

Тази риза е перфектна за различни поводи – от официални срещи до ежедневно носене. Носете я с увереност, знаят, че сте направили избор, който е не само стилен, но и отразява вашата индивидуалност и любов към уникалната мода.

Наличност: 1 налични

Всички наши продукти са единични бройки.
Код: 240274 Категория: Етикети: ,

Във FREA се стремим да предлагаме най-добрите винтидж селекции, които да ви впечатляват и стават незаменими ваши модни избори. Нашата онлайн колекция се обновява постоянно със свежи винтидж находки от 70-те, 80-те, 90-те и 00-те години. Всеки артикул в нашия каталог е избран и селектиран с грижа и внимание, за да ви осигурим най-високо качество.

Винтидж дизайнът е вечен и стилът, който създава, не е подвластен на времето. Избирайки винтидж, вие обогатявате своя моден стил и същевременно се грижите за нашата планета.

Важно е да помните, че всяка винтидж дреха е уникална и идва със своята история. Когато купувате винтидж, вие инвестирате в продукт, който е преживял години и носи следи на времето. Тези артикули са далеч различни от стандартната бърза мода.

С избора на винтидж дрехи, вие правите нещо добро за нашата планета. Втори шанс за дрехите също означава втори избор за вас с усещане за уникалност и качество.

FREA е тук, за да предостави възможност за по-чист и по-зелен начин на обличане, и вярваме, че всеки заслужава шанс за устойчив стил.

Тегло 02 кг

Отзиви

There are no reviews yet

Add a review
Currently, we are not accepting new reviews
Количка
Scroll to Top