90’S SHIRT CAFE DE SKILA – M/L

50.00 лв.

Открийте уникалността и стила на 90-те с тази винтидж риза, украсена с автентични копчета и красиви принтове. Тази риза е идеалният избор за тези, които обичат да съчетават ретро елегантност със смели и запомнящи се дизайни.

Изработена от висококачествени материали, тази риза предлага комфорт и издръжливост, докато красивите принтове добавят един изтънчен и артистичен акцент към визията. Автентичните копчета подчертават вниманието към детайла и качеството на изработка.

Тази риза е перфектна за различни поводи – от ежедневно носене до специални събития. Носете я с увереност, знаят, че сте направили избор, който е не само стилен, но и отразява вашата индивидуалност и любов към винтидж модата.

С тази винтидж риза от 90-те с автентични копчета и красиви принтове, вие не само ще изглеждате стилно, но и ще усещате комфорта и качеството на времеизпитаната мода.

Изчерпан

Код: 240273 Категория: Етикети: ,

Във FREA се стремим да предлагаме най-добрите винтидж селекции, които да ви впечатляват и стават незаменими ваши модни избори. Нашата онлайн колекция се обновява постоянно със свежи винтидж находки от 70-те, 80-те, 90-те и 00-те години. Всеки артикул в нашия каталог е избран и селектиран с грижа и внимание, за да ви осигурим най-високо качество.

Винтидж дизайнът е вечен и стилът, който създава, не е подвластен на времето. Избирайки винтидж, вие обогатявате своя моден стил и същевременно се грижите за нашата планета.

Важно е да помните, че всяка винтидж дреха е уникална и идва със своята история. Когато купувате винтидж, вие инвестирате в продукт, който е преживял години и носи следи на времето. Тези артикули са далеч различни от стандартната бърза мода.

С избора на винтидж дрехи, вие правите нещо добро за нашата планета. Втори шанс за дрехите също означава втори избор за вас с усещане за уникалност и качество.

FREA е тук, за да предостави възможност за по-чист и по-зелен начин на обличане, и вярваме, че всеки заслужава шанс за устойчив стил.

Тегло 02 кг

Отзиви

There are no reviews yet

Add a review
Currently, we are not accepting new reviews
Количка
Scroll to Top