90’S SHORT BLAZER IN BLACK AND RED “EGO” – M

50.00 лв.

Винтидж Късо Сако в Червено и Черно – Стил и Елегантност с Оригинален Етикет

Открийте смелостта и изтънчеността на винтидж модата с това късо сако в червено и черно, което все още носи своя оригинален етикет. Това сако е идеалният избор за дамите, които ценят уникалността и автентичността на винтидж облеклото.

Със своята динамична комбинация от червено и черно, това сако предлага едновременно смелост и елегантност. Оригиналният етикет добавя допълнителна стойност и автентичност, като подчертава историческата значимост на дрехата. Късата кройка осигурява модерен и стилен вид, като същевременно предлага удобство и свобода на движение.

Това сако е перфектно за различни поводи – от ежедневно носене до специални събития. Носете го с увереност, знаят, че сте направили избор, който е не само стилен, но и отговорен към околната среда. То е идеално за всяка дама, която иска да заяви своя уникален стил и да се открои с винтидж елегантност.

Наличност: 1 налични

Всички наши продукти са единични бройки.
Код: 240284 Категория: Етикети: ,

Във FREA се стремим да предлагаме най-добрите винтидж селекции, които да ви впечатляват и стават незаменими ваши модни избори. Нашата онлайн колекция се обновява постоянно със свежи винтидж находки от 70-те, 80-те, 90-те и 00-те години. Всеки артикул в нашия каталог е избран и селектиран с грижа и внимание, за да ви осигурим най-високо качество.

Винтидж дизайнът е вечен и стилът, който създава, не е подвластен на времето. Избирайки винтидж, вие обогатявате своя моден стил и същевременно се грижите за нашата планета.

Важно е да помните, че всяка винтидж дреха е уникална и идва със своята история. Когато купувате винтидж, вие инвестирате в продукт, който е преживял години и носи следи на времето. Тези артикули са далеч различни от стандартната бърза мода.

С избора на винтидж дрехи, вие правите нещо добро за нашата планета. Втори шанс за дрехите също означава втори избор за вас с усещане за уникалност и качество.

FREA е тук, за да предостави възможност за по-чист и по-зелен начин на обличане, и вярваме, че всеки заслужава шанс за устойчив стил.

Тегло 02 кг

Отзиви

There are no reviews yet

Add a review
Currently, we are not accepting new reviews
Количка
Scroll to Top