90’S SILK SHIRT BETTY BARCLEY – XL

65.00 лв.

Открийте елегантността и стиловете от миналото с тази копринена риза от Betty Barcley, произведена през 90-те години.
Излъчваща класа със своята червена цветова гама и голяма яка, тази риза е идеален избор за тези, които искат да комбинират комфорт с лукс.
Изработена от висококачествена коприна, тя предлага естествената мекота и блестящата текстура на този благороден материал.

Всички наши продукти са единични бройки.
Код: 2310-238 Категория: Етикет:

Във FREA се стремим да предлагаме най-добрите винтидж селекции, които да ви впечатляват и стават незаменими ваши модни избори. Нашата онлайн колекция се обновява постоянно със свежи винтидж находки от 70-те, 80-те, 90-те и 00-те години. Всеки артикул в нашия каталог е избран и селектиран с грижа и внимание, за да ви осигурим най-високо качество.

Винтидж дизайнът е вечен и стилът, който създава, не е подвластен на времето. Избирайки винтидж, вие обогатявате своя моден стил и същевременно се грижите за нашата планета.

Важно е да помните, че всяка винтидж дреха е уникална и идва със своята история. Когато купувате винтидж, вие инвестирате в продукт, който е преживял години и носи следи на времето. Тези артикули са далеч различни от стандартната бърза мода.

С избора на винтидж дрехи, вие правите нещо добро за нашата планета. Втори шанс за дрехите също означава втори избор за вас с усещане за уникалност и качество.

FREA е тук, за да предостави възможност за по-чист и по-зелен начин на обличане, и вярваме, че всеки заслужава шанс за устойчив стил.

Отзиви

There are no reviews yet

Add a review
90'S SILK SHIRT BETTY BARCLEY - XL 90'S SILK SHIRT BETTY BARCLEY - XL
Rating*
0/5
* Rating is required
Your review
* Review is required
Name
* Name is required
Количка
Scroll to Top