90’S VINTAGE CARDIGAN AVANTGARD BRAND NEW

70.00 лв.

Тази чисто нова черна, винтидж жилетка, произведена от памук и рамие, е идеална за тези, които търсят нещо различно и уникално в своя стил.

С нея можете да създадете елегантен и изискан облик за специални събития или да я съчетаете с дънки за по-повседневен вид.

Тя е израз на индивидуалността ви и възможността ви да изразите своя стил.

Не пропускайте шанса да добавите този уникален артикул към вашата колекция. Тя ще ви носи не само стил, но и част от историята на модата.

Купете сега и бъдете част от този елегантен и уникален свят на винтидж стила.

Наличност: 1 налични

Всички наши продукти са единични бройки.
Код: 2309-23 Категория: Етикет:

Във FREA се стремим да предлагаме най-добрите винтидж селекции, които да ви впечатляват и стават незаменими ваши модни избори. Нашата онлайн колекция се обновява постоянно със свежи винтидж находки от 70-те, 80-те, 90-те и 00-те години. Всеки артикул в нашия каталог е избран и селектиран с грижа и внимание, за да ви осигурим най-високо качество.

Винтидж дизайнът е вечен и стилът, който създава, не е подвластен на времето. Избирайки винтидж, вие обогатявате своя моден стил и същевременно се грижите за нашата планета.

Важно е да помните, че всяка винтидж дреха е уникална и идва със своята история. Когато купувате винтидж, вие инвестирате в продукт, който е преживял години и носи следи на времето. Тези артикули са далеч различни от стандартната бърза мода.

С избора на винтидж дрехи, вие правите нещо добро за нашата планета. Втори шанс за дрехите също означава втори избор за вас с усещане за уникалност и качество.

FREA е тук, за да предостави възможност за по-чист и по-зелен начин на обличане, и вярваме, че всеки заслужава шанс за устойчив стил.

Тегло 0.3 кг

Отзиви

There are no reviews yet

Add a review
90'S VINTAGE CARDIGAN AVANTGARD BRAND NEW 90'S VINTAGE CARDIGAN AVANTGARD BRAND NEW
Rating*
0/5
* Rating is required
Your review
* Review is required
Name
* Name is required
Количка
Scroll to Top