90’s VINTAGE DRESS CLASSIC – XXL

40.00 лв.

Тази флорална рокля в оранжево е истинска паметник на ретро модата от 90-те години. Тя възкресява духа на този период в стил и цвят.

Роклята разполага с живописен флорален дизайн, който добавя яркост и свежест към нейния облик.

Флоралните мотиви придават на роклята нотка на природна красота и есенция.

Роклята е налична в различни размери, което позволява на клиентите да изберат този, който най-добре отговаря на техните изисквания.

Предлага комбинация от комфорт и стил, подходяща за различни събития и обстановки.

Добавете таза флорална рокля от 90-те в оранжево към вашата гардеробна колекция и се наслаждавайте на уникалния стил и жизненост, която тя предоставя. Тази рокля е наистина уникална и ще ви направи изцяло незабравими с яркия и весел дизайн от епохата на 90-те.

Наличност: 1 налични

Всички наши продукти са единични бройки.
Код: 2309-69 Категория: Етикет:

Във FREA се стремим да предлагаме най-добрите винтидж селекции, които да ви впечатляват и стават незаменими ваши модни избори. Нашата онлайн колекция се обновява постоянно със свежи винтидж находки от 70-те, 80-те, 90-те и 00-те години. Всеки артикул в нашия каталог е избран и селектиран с грижа и внимание, за да ви осигурим най-високо качество.

Винтидж дизайнът е вечен и стилът, който създава, не е подвластен на времето. Избирайки винтидж, вие обогатявате своя моден стил и същевременно се грижите за нашата планета.

Важно е да помните, че всяка винтидж дреха е уникална и идва със своята история. Когато купувате винтидж, вие инвестирате в продукт, който е преживял години и носи следи на времето. Тези артикули са далеч различни от стандартната бърза мода.

С избора на винтидж дрехи, вие правите нещо добро за нашата планета. Втори шанс за дрехите също означава втори избор за вас с усещане за уникалност и качество.

FREA е тук, за да предостави възможност за по-чист и по-зелен начин на обличане, и вярваме, че всеки заслужава шанс за устойчив стил

Тегло 0.3 кг

Отзиви

There are no reviews yet

Add a review
90's VINTAGE DRESS CLASSIC  - XXL 90's VINTAGE DRESS CLASSIC - XXL
Rating*
0/5
* Rating is required
Your review
* Review is required
Name
* Name is required
Количка
Scroll to Top