BRAND NEW LEOPARD BLOUSE MARA HOFFMAN – S

120.00 лв.

Превърнете своя стил в неповторимо изживяване с тази чисто нова блуза в леопардов мотив, създадена от Mara Hoffman. Тази блуза не само предлага актуален моден дизайн, но и съчетава в себе си изискаността на леопардовия мотив със съвременната елегантност.

Изработена от висококачествени материали и с безупречно внимание към детайлите, тази блуза ви осигурява стил и комфорт. Леопардовият мотив придава на нея доза на дивост и авантюризъм, който я прави подходяща както за ежедневно носене, така и за специални поводи.

Maria Hoffman е известна със своята иновативност и изтънчен моден вкус, и тази блуза не е изключение. Тя представлява перфектното облекло за изразяване на вашия индивидуален стил и придаване на наситеност на вашия гардероб.

С чисто новата блуза в леопардов мотив Maria Hoffman, вие се наслаждавате на най-доброто от модата и създавате неотразима визия, която ще впечатли и вдъхнови околните.

Изчерпан

Код: 2309-17 Категория: Етикет:

Във FREA се стремим да предлагаме най-добрите винтидж селекции, които да ви впечатляват и стават незаменими ваши модни избори. Нашата онлайн колекция се обновява постоянно със свежи винтидж находки от 70-те, 80-те, 90-те и 00-те години. Всеки артикул в нашия каталог е избран и селектиран с грижа и внимание, за да ви осигурим най-високо качество.

Винтидж дизайнът е вечен и стилът, който създава, не е подвластен на времето. Избирайки винтидж, вие обогатявате своя моден стил и същевременно се грижите за нашата планета.

Важно е да помните, че всяка винтидж дреха е уникална и идва със своята история. Когато купувате винтидж, вие инвестирате в продукт, който е преживял години и носи следи на времето. Тези артикули са далеч различни от стандартната бърза мода.

С избора на винтидж дрехи, вие правите нещо добро за нашата планета. Втори шанс за дрехите също означава втори избор за вас с усещане за уникалност и качество.

FREA е тук, за да предостави възможност за по-чист и по-зелен начин на обличане, и вярваме, че всеки заслужава шанс за устойчив стил

Тегло 0.2 кг

Отзиви

There are no reviews yet

Add a review
Currently, we are not accepting new reviews
Количка
Scroll to Top