90’S MEN’S VINTAGE SWEATER BURTON WITH WOOL – M

50.00 лв.

Материя – 20% вълна, 80% акрил
Произведен в UK. Този пуловер пренася духа и стила на 90-те години в модната индустрия. Той е истинска памет за едно вдъхновяващо време в модата и е перфектен начин да придадете своя облик уникален характер.

Изработен от вълнена смес, този пуловер предоставя топлина и комфорт през студените месеци. Вълната добавя и стилна текстура към облеклото. Удобен и стилен: Този пуловер е удобен за носене и подходящ за различни сезони. Той може да се комбинира с дънки, панталони или части от вашия избор, за да създадете свой собствен уникален стил.

Цветът на пуловера и класическият дизайн го правят подходящ за разнообразни събития и поводи.

Изчерпан

Код: 2309-25 Категория: Етикет:

Материя – 20% вълна, 80% акрил
Произведена в UK
В FREA се стремим да предлагаме най-добрите винтидж селекции, които да ви впечатляват и стават незаменими ваши модни избори. Нашата онлайн колекция се обновява постоянно със свежи винтидж находки от 70-те, 80-те, 90-те и 00-те години. Всеки артикул в нашия каталог е избран и селектиран с грижа и внимание, за да ви осигурим най-високо качество.
Винтидж дизайнът е вечен и стилът, който създава, не е подвластен на времето. Избирайки винтидж, вие обогатявате своя моден стил и същевременно се грижите за нашата планета.
Важно е да помните, че всяка винтидж дреха е уникална и идва със своята история. Когато купувате винтидж, вие инвестирате в продукт, който е преживял години и носи следи на времето. Тези артикули са далеч различни от стандартната бърза мода.
С избора на винтидж дрехи, вие правите нещо добро за нашата планета. Втори шанс за дрехите също означава втори избор за вас с усещане за уникалност и качество.
FREA е тук, за да предостави възможност за по-чист и по-зелен начин на обличане, и вярваме, че всеки заслужава шанс за устойчив стил.

Тегло 0.3 кг

Отзиви

There are no reviews yet

Add a review
90'S MEN'S VINTAGE SWEATER BURTON WITH WOOL - M 90'S MEN'S VINTAGE SWEATER BURTON WITH WOOL - M
Rating*
0/5
* Rating is required
Your review
* Review is required
Name
* Name is required
Количка
Scroll to Top