Промо!

90’S SILK SHIRT – ITALIAN DESIGN – XL

50.00 лв.

Синя Риза от Коприна с Автентичен Принт – Изтънченост и Уникален Стил

Открийте елегантността и уникалността с тази синя риза от коприна, украсена с автентичен принт. Тази риза е идеалният избор за тези, които ценят изтънчеността и качеството на копринените дрехи.

Изработена от висококачествена коприна, тази риза предлага неповторим комфорт и мекота. Автентичният принт добавя един уникален и стилен акцент, като същевременно подчертава изтънчеността на дизайна. Синият цвят придава класическа елегантност и лесно се съчетава с различни стилове и аксесоари.

Тази риза е перфектна за различни поводи – от официални срещи до елегантни вечерни излизания. Носете я с увереност, знаят, че сте направили избор, който е не само стилен, но и отговорен към околната среда. Тя е идеална за всеки, който иска да заяви своя уникален стил и да се открои с изтънчена елегантност.

Наличност: 1 налични

Всички наши продукти са единични бройки.
Код: 240290 Категория: Етикети: ,

Във FREA се стремим да предлагаме най-добрите винтидж селекции, които да ви впечатляват и стават незаменими ваши модни избори. Нашата онлайн колекция се обновява постоянно със свежи винтидж находки от 70-те, 80-те, 90-те и 00-те години. Всеки артикул в нашия каталог е избран и селектиран с грижа и внимание, за да ви осигурим най-високо качество.

Винтидж дизайнът е вечен и стилът, който създава, не е подвластен на времето. Избирайки винтидж, вие обогатявате своя моден стил и същевременно се грижите за нашата планета.

Важно е да помните, че всяка винтидж дреха е уникална и идва със своята история. Когато купувате винтидж, вие инвестирате в продукт, който е преживял години и носи следи на времето. Тези артикули са далеч различни от стандартната бърза мода.

С избора на винтидж дрехи, вие правите нещо добро за нашата планета. Втори шанс за дрехите също означава втори избор за вас с усещане за уникалност и качество.

FREA е тук, за да предостави възможност за по-чист и по-зелен начин на обличане, и вярваме, че всеки заслужава шанс за устойчив стил.

Тегло 02 кг

Отзиви

There are no reviews yet

Add a review
90'S SILK SHIRT - ITALIAN DESIGN - XL 90'S SILK SHIRT - ITALIAN DESIGN - XL
Rating*
0/5
* Rating is required
Your review
* Review is required
Name
* Name is required
Количка
Scroll to Top