За нас

Първият магазин Frea e създаден през 1997 г. Тези 20 години бяха същинско предизвикателство – от малък магазин в центъра на гр. Пловдив с много труд и постоянство се превърнахме в компания с повече от 30 служителя и магазини с над 10 000 закачалки. Днес ние имаме ясно изразени идеи, виждания, цели и нови, още по-големи мечти за сбъдване. Успяхме да създаден разпознаваема верига магазини и много доволни клиенти. В момента разполагаме с пет магазина на територията на гр. Пловдив, които се радват на голям интерес и висока посещаемост. Но непрестанният ни стремеж към развитие ни подтикна да създадем и онлайн магазин, в който да предлагаме широка гама от красиви и стилни дрехи.

Артикулите в уебсайта са специално подбрани и са единични бройки. Тук вие ще бъдете максимално улеснени и ще можете да пазарувате на воля, независимо в кое населено място на страната се намирате. Дрехите, които подбираме за вас. Това са селекция от класически модели, които никога не излизат от мода. Стилни дрехи подходящи за всяка възраст и повод. Залагаме на висококачествени материи – кашмир, вълна, алпака, коприна, памук и т.н. Стремежът ни е да не правим компромис с качеството, вида и материите на всички стоки – по този начин Вие с гордост ще носите дрехи, внесени от световния моден център – Лондон.

Служителите в онлайн магазин Frea ще бъдат на Ваше разположение при евентуални въпроси или неясности относно ползването на уебсайта.

Нашата мисия

Ние винаги сме се интересували от опазването на околната среда и грижата за природата. Именно заради това се стремим да предоставим алтернатива на свръхпроизводството на нови дрехи. Искаме да помогнем на хората да разберат, че да носиш дрехи втора употреба е нещо, което спестява пари, щади природните ресурси и дава възможност да експериментирате със стила си.

Количка
Scroll to Top