Общи условия

  1. Общи условия

 

Уебсайтът Frea.bg е собственост на дружеството Фреа 28 ООД с адрес и седалище в град Пловдив.

Съдържанието на уебсайта е изцяло предмет на авторски права. Всичко, което се публикува тук, включително информация, лого или търговска марка не може да бъде ползвано и е обект на търговско право.

Не се позволява употребата или копирането на информация от сайта, без предварителното разрешение на компанията.

 

  1. Начин на регистрация

 

Регистрирането е лесно и не отнема много време. Трябва да попълните личните си данни коректно, за да бъде потвърдено създаването на Вашия акаунт.

Полетата отбелязани със * са задължителни. Попълнете email адрес и парола, а след това Вашите имена, телефон, адрес. Регистрацията ще бъде завършена когато въведете адреса, на който искате да бъде доставена Вашата поръчката. След попълване на информацията ще получите email, с който да потвърдите създаването на своя потребителски профил.

 

  1. Правене на поръчка

 

Сроковете за получаване на доставката, споменати по-горе,  са ориентировъчни и тяхното спазване зависи изцяло от куриерската фирма.

 

  1. Цени

 

Всички цени са в български лева, а компанията има право да ги променя по своя преценка. Цените на стоките са крайни, но цената на доставката не е включена в тях. Oкончателнатата сума се сформира на база цената на продукта + доставката. Можете да очаквате своята поръчка в рамките на 5 работни дни след финализирането й.

 

  1. Начин на плащане

 

Всички цени са в български лева. Необходимо е, след като потвърдите поръчката си, да отбележите избрания от вас начин за плащане. Може да изберете да вземете пратката от офис или да използвате куриерски услуги “SPEEDY”.

 

Ако предпочитаният от вас начин на плащане е чрез куриер, то Вие ще трябва да заплатите цената на избраните от Вас артикули и цената на доставката до своя дом. При наложен платеж е необходимо да предадете на куриера общата сума от цената на поръчания продукт и доставката му и да се подпишете в разписката, която има ролята на талон за приемо-продаване. По този начин Вие давате право на куриера да ни предаде заплатената сума за направената поръчка чрез нашия сайт.

 

  1. Договор за продажба

 

Договорът за продажба се смята за валиден тогава, когато компанията приеме и потвърди Вашата поръчка, осъществена през нашия сайт. Поръчката се счита за успешна, когато Вие получите своя потвърждаващ имейл.

Ако сте попълнили некоректно Вашите лични данни, то компанията ни не носи отговорност при евентуално неуспешното получаване на доставката. Конфиденциалността на личните ви данни е наше задължение и тя ще бъде спазена.

При избор на функцията за плащане с наложен платеж поръчката може да бъде неуспешна тогава, когато:

  • Сте посочили неверен или неактуален адрес, не отговаряте на посочените от вас телефони и куриерът не успява да се свърже с вас, за да осъществи предаването на поръчката
  • Откажете на осъществите заплащане на фактурата в момента на предаване.

 

  1. Осъществяване на доставка

 

Магазини Frea предлагат доставка на поръчки само за територията на Република България, а доставките се осъществяват посредством куриер. Доставянето на поръчаните артикули се осъществява в описания по-горе срок. Компанията запазва правото си да удължи срока на доставяне и е длъжна да уведоми за тези промени клиента, очакващ поръчката си.

Начинът за получаване на поръчката е срещу подпис от страна на клиента, и може да стане на входа на жилищната сграда или работното място. Възможно е упълномощено от поръчителя лице да приеме поръчката, като за целта е необходим само подпис и две имена.

Ако куриерът не успее да предаде лично пратката, то тя отива в офис на куриерската фирма и получаването й ще бъде възможно оттам.

 

  1. Допълнителна информация

 

Компанията поема отговорност да изпраща продуктите във вида, в който са качени на сайта, като си запазва правото да променя по своя преценка информацията, публикувана на Frea.bg.

С приемане на общите условия за ползване на сайта, можете да се съгласите да получавате и нашия информационен бюлетин, в който ще откриете интересни предложения и нови артикули. С него можете да следите новини за кампаниите, които предстоят.

Сертификат за дезинфекция на дрехите

Количка
Scroll to Top