Frea muse #5 – Джени Рашев

април 21, 2020

Запознахме се с Джени на един от нашите FREA Pop-up Markets. Първо ни направи впечатление, че бързо намира добрите находки и без колебание се сдобива с тях. Влюбихме се нея – женствена, красива с неповторима усмивка – истинска FREA муза.

FREA: Любимият ти винтидж тренд?
Джени: Дългите oversized блейзъри. Карат ме да се чувствам like a boss. И роклите на точки – с тях пък се чувствам като актриса в ретро филм.

FREA: Пазаруваш втора употреба, защото…. ?
Джени: Като малка започнах да обикалям вторите употреби с мама в търсене на съкровища. Още от тогава този тип магазини и дрехи събуждат в мен въображението и провокират чувството ми за стил.

FREA: Любимата ти находка от FREA?
Джени: Уникален сребърен костюм на Boss, който ме намери (не аз него!) точно преди рожденния ми ден и ми заспа все едно беше шит по мен. Излишно е да казвам, че събирах погледите цяла вечер.

Вижте още

FREA MUSE: THI

Помним ясно онзи пролетен следобед когато за първи път срещнахме Ти на поп-ъп събитието Vintage pop-up garden на ул. Христо

Прочети повече

FREA MUSE: LIDIYA

Запознахме се с Лидия на последното ни събитие “FREA Хипермаркет” във “FREA MLADOST” и нямаше как да не забележим нейния

Прочети повече

FREA MUSE: MARINA BJORN

Марина е известен тато артист в София с екстравагантна визия, която много ни допада. Интересува се от Космос и манга

Прочети повече
Количка
Scroll to Top