FREA MUSE #8 Reem

януари 22, 2021

Рийм е нашето ново вдъхновние, което не се страхува да експериментира и да блести стилно. Беше неизбежно – тя вече е част от проекта ни!
Накратко за нея: Рийм е със судански произход, родена е в Англия. Живее в България от пет години и учи медицина (йес!), освен това е част от екипа на организация, помагаща на бежанци @studentaiddrop. Развива инстаграм профил (който още е бебе, но го очаква светло бъдеще) с нейната най-добра приятелка, посветен на модата.

Бяхме любопитни към Рийм и зададохме любимите въпроси, а тя ни отговори на драго сърце:


Кой е любимият ти винтидж тренд?
Любимият ми витнидж тренд са панталоните чарлстон. Няма значение дали са дънки или просто панталони – смятам, че всеки трябва да има по едно такова „парче история“ в гардероба си.
Пазарувам втора употреба, защото… ?
Пазарувам втора употреба, защото така живея устойчиво и това е начинът ми да помагам на планетата. Освен това обожавам факта, че мога да открия невероятни дрехи в такъв тип магазини.
Любимата ти FREA находка..?
Любимата ми FREA находка е едно страхотно яке за мотор, кето има автентични стикери по себе си. Може би е модел, появил се на бял свят преди цели 15-20 години.


Вижте още

FREA MUSE: THI

Помним ясно онзи пролетен следобед когато за първи път срещнахме Ти на поп-ъп събитието Vintage pop-up garden на ул. Христо

Прочети повече

FREA MUSE: LIDIYA

Запознахме се с Лидия на последното ни събитие “FREA Хипермаркет” във “FREA MLADOST” и нямаше как да не забележим нейния

Прочети повече

FREA MUSE: MARINA BJORN

Марина е известен тато артист в София с екстравагантна визия, която много ни допада. Интересува се от Космос и манга

Прочети повече
Количка
Scroll to Top