Bloom baby, bloom!

януари 21, 2020

Поздравихме новото десетилетие с добре дошло. Сега какво? Вече си мислим за пролетта, на която е посветена нашата селекция от чаровни, актуални и приятни за обичане (и обличане) дрехи. 

Пролетта е за мечтатели

Докато душата ни пие вино от глухарчета, фантазията ни препуска насам-натам. Ако се питате, дали има водещ цвят, то ние с безметежно спокойствие споделяме, че истината е в мъдростта на комбинациите. 

Лесно е да щрихираш стила си

Основната концепция на тенденциите е изградена върху силата на удобството. Идеята за мултифункционалността, многопластието, обемът, свободата, усещането за лекота е издигната все по-високо, сякаш, за да ни приближи до природата. Колкото по-непринудено, толкова по-добре. 

Виж ме!

Няма как да минем без неонови вдъхновения (за онези моменти, когато искаме да сме в центъра на вниманието), пастелни тонове, земни цветове, дълбоки приключения в синьо и други подобни, все в този ред на мисли. 

Флоралните мотиви разцъфтяват, изпълвайки с двойна доза щастие естетическия нюх. Носталгични, изумително романтични и свежи градини оживяват върху платовете.

Завинаги 

Денимът, ризата, тренчкотът, блейзърът, бермудите, фееричната рокля, високата талия, акцентите тип „рибарска мрежа“ и негово величество гащеризонът са тук – приятни, лъскави, флиртуващи, сериозни, подходящи за офиса и за вечеря навън. Всичко, напомнящо стайнлига на Шерлок Холмс, получва „Да!“. Кожата е цветна и почти задължителна, макар да не сме свикнали да свързваме пролетта непременно с нея. Смелите форми и ефирната органза могат да бъдат забелязани заедно и наистина си подхождат. Хубавото на сезона е, че дава възможност да сте неутрални, сериозни, предизвикателни или зашеметяващи – всъщност можете да бъдете каквито си пожелаете. 

Пътуване във времето

Търси ли си гардеробът ви нови винтидж приятели? Предстои му да се запознае с прелестни творения в стил от 50-те чак до 90-те години. 

Вижте още

FREA MUSE: THI

Помним ясно онзи пролетен следобед когато за първи път срещнахме Ти на поп-ъп събитието Vintage pop-up garden на ул. Христо

Прочети повече

FREA MUSE: LIDIYA

Запознахме се с Лидия на последното ни събитие “FREA Хипермаркет” във “FREA MLADOST” и нямаше как да не забележим нейния

Прочети повече

FREA MUSE: MARINA BJORN

Марина е известен тато артист в София с екстравагантна визия, която много ни допада. Интересува се от Космос и манга

Прочети повече
Количка
Scroll to Top