Rudeneja – Autumn

октомври 21, 2019

Празнуваме женствеността във всичките ѝ форми или онова, което трябва да знаете за сезон есен-зима 2019/2020

Нетърпеливо съблякохме старите одежди, за да се потопим в магията на есента. Тя вече ни омая с нови цветове и различен прочит на всяка индивидуалност. Aктуалните тенденции ни връхлитат с характер, дълбочина и класически привкус. Оказва се, че почти всичко е въпрос на размер, особено що се отнася до рамена и ръкави. Хиперболизираните форми привличат вниманието ни с иначе нежни извивки. Зад ъгъла на любопитните предложения подава своя чар и френската буржоазия, контурирайки „балонообразни“ силуети. Всъщност Кристобал Баленсиага („архитектът на кройката“) създава овалните и абстрактни дрехи още през 50-те години на XX в. От друга страна бунтарският дух също се разхожда, развявайки знаме на ярка индивидуалност. Различията обединяват – това почувствахме ние, когато се запознахме отблизо с тенденциите. Посланието на есента е да се наслаждаваме на жената такава, каквато е, без да се опитваме да я подчиняваме на стереотипи и чужди очаквания. 

Лидерите

Нюанси за всяка душа, разбира се, отново ще бъдем доминиращи и самоуверени в черно – любим, лесен, за комбиниране, семпъл и същевременно позволяващ интерпретации с различни аксесоари (например неонови обувки, Виктория Бекъм знае най-добре) цвят. Облачносивото заема почетно място сред най-предпочитаните разцветки за сезона. Нека не го ограничаваме обаче, защото има много лица – с пайети, блясък или хармонично, преливащи вариации. Бежовото владее! То е в унисон със забързаното ежедневие, щедро раздава стил и всичко му се получава с лекота. Без колебание прибавяме и малко от красотата на азиатската куркурма – съгласете се, че пейзажът навън го изисква!

На лов за неуловимото

Флорални експлозии, цветни ивици, непокорни отблясъци, палави ресни, деликатна естетика в рипсено кадифе, акценти на точки – усещат ли вече сетивата ви какво приключение предстои?

Продължаваме да илюстрираме картината с минималистични и изчистени модели, ефирни платове, шотландско каре, смели принтове, приятни материи… Положението е „изобилие от свежи идеи“, но и възможност да бъдем неутрални.

Елегантните палта, полата тип „молив“, вечномодерният кашмир, кожените якета, атрактивните пелерини, костюмите с панталони от туид, свободните жакети, плетивата, вдъхновени от играта на голф, животиснките мотиви, незаменимият тренчкот, както и еластичните клинове – това са само малка част от звездните герои на есента, които Frea прецизно селектира за вас.

Новият сезон есен-зима 2019/2020 е същинско олицетворение на блясъка, комфорта, елегантността и свободата на кройките.

Вижте още

FREA MUSE: THI

Помним ясно онзи пролетен следобед когато за първи път срещнахме Ти на поп-ъп събитието Vintage pop-up garden на ул. Христо

Прочети повече

FREA MUSE: LIDIYA

Запознахме се с Лидия на последното ни събитие “FREA Хипермаркет” във “FREA MLADOST” и нямаше как да не забележим нейния

Прочети повече

FREA MUSE: MARINA BJORN

Марина е известен тато артист в София с екстравагантна визия, която много ни допада. Интересува се от Космос и манга

Прочети повече
Количка
Scroll to Top