Frea muse – #4 София Маровска

април 21, 2020

Създалите се обстоятелства не можаха да ни позволят да се срещнем с нашата муза #4. За радост тя притежава достатъчно FREA находки и направихме проекта дистанционен. Още един плюс – нашето момиче е в изолация на отдалечено място сред природата! Ето я и нея – глъдка свеж въздух! Всички наши верни последователи отдавна са разбрали, че тя е кралицата на FREA.

София Маровска няма нужда от представяне. Не питайте защо, а се потопете в излъчването ѝ. Ами, да! Безкрайно я харесваме, не само заради естествена красота на богиня, но и заради непринудеността, спокойствието и женствеността. София с лекота носи своя необикновен чар. Освен всички изброени качества, които несъмнено са категорични, нашата любима муза блести и със страхотен стил. Абсолютно вдъхновение – това е София за нас.

@sofiyamarovska

FREA: Любимата ти находка от FREA?
Sofia: О те са много! Коженото ми яке не Mulberry, дънките L’evis и една бяла копринена риза.

FREA: Пазаруваш втора употреба, защото….
Sofia: Обичам да пазарувам секънд-хенд, защотo няма наложени трендове, цялата стилова палитра на времето е на едно място.

FREA: Любимият ти винтидж тренд?
Sofia: Любимият ми тренд е мъжки бял тишърт.

Вижте още

FREA MUSE: THI

Помним ясно онзи пролетен следобед когато за първи път срещнахме Ти на поп-ъп събитието Vintage pop-up garden на ул. Христо

Прочети повече

FREA MUSE: LIDIYA

Запознахме се с Лидия на последното ни събитие “FREA Хипермаркет” във “FREA MLADOST” и нямаше как да не забележим нейния

Прочети повече

FREA MUSE: MARINA BJORN

Марина е известен тато артист в София с екстравагантна визия, която много ни допада. Интересува се от Космос и манга

Прочети повече
Количка
Scroll to Top