FREA MUSE: CHAMI

март 15, 2021

Чами е с виетнамски произход, но е израснала и родена в София през 1995г. Бетонният й роден град повлиява на стила й да бъде контрастно цветен и еклектичен.

Пазарувам втора употреба, защото… ?
Пазарувам втора употреба поради всевъзможни причини. Всичко тръгна от това че исках стилът ми да е отличителен, а уникалните находки се намират именно в такива магазини! Старая се да снижа до минимум консумацията си на дрехи от “бързата мода” и така да допринасям за опазване на околната среда, като върна любов на изоставена дреха или аксесоар. Причините са още много – финансова отговорност, тръпката от ловуването на съкровища и т.н.

Кой е любимият ти винтидж тренд? 

Специално място в сърцето ми имат класическите кожени чанти. Наистина са вечни и пасват с всякакви облекла. Цялата ми колекция от чанти е винтидж. 

Любимата ти FREA находка..?
Трудно ми е да изтъкна някоя находка като любима – инстаграм профилът ми е показателен колко си нося всичките пъстри поли, екстравагантни очила и т.н. по много; не пазарувам, ако сметна, че няма да го облека повече от пет пъти, защото е екологично безотгорно. Но ако избухне пожар вкъщи, ще изтичам за споменатите вече класически кожени чанти.Всичко е!

Вижте още

FREA MUSE: THI

Помним ясно онзи пролетен следобед когато за първи път срещнахме Ти на поп-ъп събитието Vintage pop-up garden на ул. Христо

Прочети повече

FREA MUSE: LIDIYA

Запознахме се с Лидия на последното ни събитие “FREA Хипермаркет” във “FREA MLADOST” и нямаше как да не забележим нейния

Прочети повече

FREA MUSE: MARINA BJORN

Марина е известен тато артист в София с екстравагантна визия, която много ни допада. Интересува се от Космос и манга

Прочети повече
Количка
Scroll to Top