FREA MUSE: LIDIYA

май 2, 2022

Запознахме се с Лидия на последното ни събитие “FREA Хипермаркет” във “FREA MLADOST” и нямаше как да не забележим нейния индивидуален стил и визия.

Първото нещо което ни впечатли в облеклото ѝ, беше страхотен винтидж гащеризон! Веднага се сдобихме с нейния контакт и решихме да сътворим вдъхновяващи снимки за вас.

Стайлингът отново беше отборна работа между нас и Лидия. Хареса ни смелостта й да експериментира и да влиза в различни епохи.

Коя е Лидия?

Лидия Литвинова е от Молдова и живее в София от 3 седмици. Спонтанно е решила да се премести в София и да търси вдъхновение и проекти. (Щастливи сме, че столицата ни привлича креативни хора).

Лидия определя себе си като “vintage lover”, стилист, модел и собственик на онлайн винтидж магазин в Кишинев. Обожава да съчетава цветове, да слуша музика и да се разхожда сама.

FREA: Кой е любимият ти винтидж тренд?

Лидия: Трудно е да се каже. Харесвам всички и обичам да ги съчетавам, но може би най-много флоралните летни рокли. Толкова са лесни за комбиниране и могат да се носят ежедневно с каубойски ботуши, плетен топ, кожено яке или пък ръкавици. Лесно е да се почувствам себе си в такива дрехи.

Но най-голямата ми мания се оказа трендът с малките кожени чанти. Вече притежавам цяла колекция.

FREA: Коя е любимата ти FREA находка?

Лидия: В магазина открих много находки, но се спрях на сребърна малка чанта с малки розички на TOSCABLU. Такова съкровище!

FREA: Обичаш да пазаруваш втора употреба защото…?

Лидия: Имам прекалено много причини! Първата – това за мен е медитация, втората – това е моята професия.

Обожавам всичко – търсене, намиране и притежаване на находки! Целият процес е едно осъзнато пазаруване и страхотен начин и възможност да се обличаш с уникални дрехи от висок клас, ставайки част от кръговрат, който го е грижа за планетата.

Това е моят начин, да разреша проблема с чуденето, какво да облека от 10 годишна възраст. Дрехите от масовия пазар не ми отиват – нито дизайните, нито цените, нито качеството – нищо не ме кара да се чувствам добре с дрехи от магазините за бърза мода.

Именно за това моят гардероб е 98% винтидж и се гордея с това!

Вижте още

FREA MUSE: THI

Помним ясно онзи пролетен следобед когато за първи път срещнахме Ти на поп-ъп събитието Vintage pop-up garden на ул. Христо

Прочети повече

FREA MUSE: MARINA BJORN

Марина е известен тато артист в София с екстравагантна визия, която много ни допада. Интересува се от Космос и манга

Прочети повече

FREA MUSE: ROSSIE

Срещнахме Роси преди няколко години на наш ивент и се влюбихме в харизматичното й излъчване. Роси е едно прекрасно момиче

Прочети повече
Количка
Scroll to Top