FREA MUSE: MARINA

ноември 21, 2021

Хей, хей, днес ви представяме една чаровна жена с много лица. Марина пазарува във FREA “от малка” по нейни думи.

Марина… кое е това момиче? През повечето време съм Марина или Марумба, но след две чаши вино бих могла да бъда разпозната и като Марго. „Коя съм“ е въпрос, чийто отговор все още не мога да намеря в цялата му широчина и дълбочина, но определено търсенето продължава. Някои неща обаче са сигурни – ходеща буря, бохем по душа и екстроверт по природа, винаги в по следите на нов хаос, който да покоря. Занимавам се с всичко, до което успея да се докосна истински – от спорт до изкуство, и не обичам да се ограничавам, целта е винаги да се предизвикам с нещо ново. Що се отнася до професионалното амплоа – работя в стартъп с изключително свежи и млади хора, също съм част от платформата на @balli.go за cbd продукти (в екип изцяло от жени, какво по-надъхващо?!)

Кой е любимият ти винтидж тренд?

Хм… Възможно ли е да бъде само един? Silk Scarves, small-framed sunglasses, oversized blazers, aaaall types of hats – на всичко намирам приложение. И да, определено бих поживяла в стила на 70s или 90’s.

Пазарувам втора употреба, защото… ?

Пазарувам втора употреба, защото има повече (с)мисъл! Обичам да намирам съкровища, които не се срещат в масовите магазини и дрехите, които намирам ме вдъхновяват да променям стила си постоянно.

Любимата ти FREA находка..?

Форевър любимата ми находка намерих във FREA Пловдив. Невероятно шикозна кожена рокля по тялото с лек змийски десен и гол гръб.

Вижте още

FREA MUSE: THI

Помним ясно онзи пролетен следобед когато за първи път срещнахме Ти на поп-ъп събитието Vintage pop-up garden на ул. Христо

Прочети повече

FREA MUSE: LIDIYA

Запознахме се с Лидия на последното ни събитие “FREA Хипермаркет” във “FREA MLADOST” и нямаше как да не забележим нейния

Прочети повече

FREA MUSE: MARINA BJORN

Марина е известен тато артист в София с екстравагантна визия, която много ни допада. Интересува се от Космос и манга

Прочети повече
Количка
Scroll to Top