FREA MUSE: ROSSIE

април 13, 2022

Срещнахме Роси преди няколко години на наш ивент и се влюбихме в харизматичното й излъчване. Роси е едно прекрасно момиче с много умения, едно от който е готвенето. Живее в Лондон, занимава се с реклама , а през свободното си време е се забавлява по клубове и снима всеки красив момент с аналогова камера. На снимките можете да видите и най-новият ни проект за подобрени рециклирани дрехи – FREA UPCYCLE.

Проектът стартира този уикенд (16-17 Април) във FREA MLADOST. Ще презентираме уникални 10 броя дрехи, изрисувани и рециклирани съвместно с Ива Дамянов. Събраните средства от дрехите ще бъдат дарени на семейства от Украйна в нужда.

Кой е любимият ти винтидж тренд? – не мога да кажа, че си имам любим, защото съм човек на периоди и един сезон е едно, друг тотално друго. Малко като хамелеон съм като става въпрос за трендове. Ето сега изгря малко слънце, замириса ми на лято и обсесията с цветове се завърна. Всичко шарено, цветно и напомнящо на 80те, дай го насам.
Любимата ти FREA находка..? Имам си една парти блуза – Vintage D&G, малко стил матрицата, която ми е много специална. Любима ми е, защото всеки път като я сложа, се скъсвам от танци. 
Пазарувам втора употреба, защото… ? Защото съм човек на вторите шансове. Пък и така съм сигурна, че няма да попадна в сконфузената ситуация да се появя някъде, а някоя мацка вече да е със същия аутфит, а даже той да й стои по-добре.

Вижте още

FREA MUSE: THI

Помним ясно онзи пролетен следобед когато за първи път срещнахме Ти на поп-ъп събитието Vintage pop-up garden на ул. Христо

Прочети повече

FREA MUSE: LIDIYA

Запознахме се с Лидия на последното ни събитие “FREA Хипермаркет” във “FREA MLADOST” и нямаше как да не забележим нейния

Прочети повече

FREA MUSE: MARINA BJORN

Марина е известен тато артист в София с екстравагантна визия, която много ни допада. Интересува се от Космос и манга

Прочети повече
Количка
Scroll to Top