Meadows in the mountains

юни 10, 2019

Екипът на FREA влага изключителни усилия, любов и позитивна енергия във всяко едно събитие, което организира.

Щастливи сме, че тази година за втори път бяхме част от приключението в сърцето на Родопите – Meadows In The Mountains (провежда се за 9-та поредна година), приютило множество интернационални гости и по-малко такива от България.

На фестивала показахме, че можем да живеем 100% природосъобразно. Все още ли смятате това за невъзможно? Да, ние занесохме дрехите в биоразградими чували и дори щендерите за облеклата бяха сътворени от дървени пръчки. Получи се съвършената импровизация, защото обожаваме това, което правим. Може би вече се досещате – фестивалът е световнопризнат в своята грижа към природата.

5-те дни в планината неусетно се стопиха след последния залез. Още първото ни участие на Meadows In The Mountains се превърна в запомнящо се преживяване. Тогава не знаехме какво ни предстои, а после се уверихме, че сливането на човека с природата е неизбежно и разбира се, напълно естествено.

Сегашните ни впечатления са все така ярки и незабравими.

Докоснахме се до разнообразни метеорологични фактори, докато работихме неуморно. Насладихме се на общуването с клиенти от всички краища на света. Макар да бяхме почти непознати, без рамки помежду ни, споделихме общата радост от вълшебното място, на което се намирахме заедно. Чухме гласа на природата. Тя ни обгърна в зелената си прегръдка, прие ни, като свое семейство. Подари ни спиращи дъха картини и пейзажи. Навсякъде бяха поставени дървени инсталации с послание и дълбок мисъл.

В тази паралелна реалност по-силно от всякога почувствахме силата на природните богатства.

Ние – хората, сме индивидуални, различни, странни. Изразяваме себе си шумно или тихо, диво или смирено –  и в това се крие истинският чар. Този фестивал обаче обедини всички присъстващи, даде им свобода, свърза сърцата им с планината.

3500 души създадоха цветно селище, което оживя с шарени емоции. Очакваме следващото събитие (другата година) нетърпеливи. Благодарим на чудесните лица, който наминаха, за да ни оставя по една усмивка.

Вижте още

FREA MUSE: THI

Помним ясно онзи пролетен следобед когато за първи път срещнахме Ти на поп-ъп събитието Vintage pop-up garden на ул. Христо

Прочети повече

FREA MUSE: LIDIYA

Запознахме се с Лидия на последното ни събитие “FREA Хипермаркет” във “FREA MLADOST” и нямаше как да не забележим нейния

Прочети повече

FREA MUSE: MARINA BJORN

Марина е известен тато артист в София с екстравагантна визия, която много ни допада. Интересува се от Космос и манга

Прочети повече
Количка
Scroll to Top